Sempe La Couronne Baccarat

Crystal Decanter

(Sempe Tres Vieille Reserve Imperial Cristal de Baccarat)

(= Sempe Very Old Imperial Reserve Baccarat Crystal)

 

Price          : Yen 58,000 (일본 할인점 가격)

                   $ 600 (외국 전문점 가격)

Size           : 750 ml

Alcohol       : 40 %

Cru (area)   : Bas-Armagnac, Tenareze

 

 

Sempe La Couronne (상뻬 라 꾸론)은 상뻬 아르마냑에서 생산한 Crown (왕관) 시리즈의

아르마냑이며, 그 종류는 모두 4가지 (미니어쳐 제외) 입니다.

 

녹색인 Sempe La Couronne de Napoleon I (나폴레옹 쁘르미에)는 Napoleon급 아르마냑이며,

적색인 Sempe La Couronne de Henry IV (앙리 까뜨리엠므)는  XO급 아르마냑이며,

청색인 Sempe La Couronne de Louis XIV (루이 까또르지엠므)는 Extra급 아르마냑 입니다.

크리스탈 병인 Sempe La Couronne Baccarat Crystal DecanterExtra급 아르마냑 입니다.

 

Grape Varieties: A blend of Folle Blanche, Ugni Blanc and other regional varieties.

Distillation: Distilled once in a small continuous still called an "alambic."

 

The crystal-clear brandy is then aged in handmade oak casks where it gains its exceptional

fragrance and color.

The resulting spirit possesses astonishingly smooth character and exquisite taste known as the

"velvet flame."

 

Description: Extraordinarily smooth and fragrant.

                    The subtle aroma of the plums, prunes and violets grown in the Armagnac region

                    can be detected in its distinctive bouquet.

 

 

Sempe Armagnac

 

상뻬 아르마냑1934년에 설립 되었습니다.

 

상뻬 아르마냑은 Panjas (판자)에 현대식 증류소를, Aignan (아이낭)에 현대식 숙성 창고를

설립하고, Landes (랑데)에 최신 기술의 병입 공장을 설립하였습니다.

 

상뻬 아르마냑Bas-Armagnac 지역과 Tenareze 지역의 Saint Emilion, Ugni Blanc,

Colombard, Folle Blanche 등의 포도를 사용하여 발효 시킨 후, 연속 증류기로 1회 증류하여

Limousin oak 통속에서 숙성 시킵니다. 

 

 

The Sempe Armagnac founded in 1934, one of the oldest Armagnac estates.

Sempe Armagnac has modern distillation and storage installations in Panjas and Aignan

and a the latest technology at our bottling plant in the Landes.

 

Sempe Armagnac is produced predominantly with grapes grown in the Bas-Armagnac and

Tenareze sub-regions.

 

Sempe is made from select regional varieties, predominantly Saint Emilion along with

Ugni Blanc, Colombard and Folle Blanche.

 

It undergoes a single distillation followed by aging in oak.

 

Sempe is both traditional, distilling its armagnac only once, and innovative, using

Limousin oak for its barrels rather than the local Monlezun.

 

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