Paul Giraud Tres Rare Carafe

(1959 35)

 

 

Price         : Eur 270 (외국 전문점 가격)

                   Yen 48,000 (일본 전문점 가격) 

                   Yen 37,500 (일본 할인점 가격)

                   \1,800,000 (국내 전문점 가격)

Size           : 700 ml

Alcohol      : 40 %

Cru (area) : Grande Champagne

 

 

자연적인 숙성 방법 이외에는 착색을 하지 않은 순수한 꼬냑으로, 1959년증류하여 35년간

숙성 시킨 100% Grande Champagne Extra급 꼬냑으로 피라미드형의 크리스탈 병

담았습니다.

 

일본에 18병만 수입되었으며, 현재 일본의 소비자 가격은 700ml 기준 48,000 엔이며,
일본 할인점의 가격은 700ml 기준 37,500 엔 입니다.
국내에서는 세계주류에서 소비자가격 180만원 (할인 가능)에 판매하고 있습니다.

 

 

폴 지로 가문은 1650년 부터 프랑스 꼬냑 지방그랑드 샹파뉴 지역에서 포도를 재배해

왔으며, 제2차 세계대전 기간에 직접 증류를 하기 시작하였습니다.

 

일반적으로 다른 꼬냑들은 여러가지 Eaux-de-vie들을 섞어서 만들지만, 폴 지로 꼬냑은

Grande Champagne Eau-de-vie만으로 블렌딩하지 않고 생산합니다.

 

전통적인 방법으로 100% 위니 블랑 품종의 포도를 수작업으로 수확하고, 수작업으로

생산하여, 습기가 많은 창고에서 100% 리무쟁 오크 통을 이용하여 숙성 시킵니다.

 

아래의 가격표는 Paul Giraud 사에서 직접 판매하는 가격입니다.

 

Paul Giraud 꼬냑 종류

숙성 년수

용량

가격 (Euro)

Elegance

6년 이상

700 ml

16

VSOP

8년 이상

700 ml

29

Napoleon

15년 이상

700 ml

41

Vieille Reserve

25년 이상

700 ml

50

Carafe Vieille Reserve

25년 이상

700 ml

96

Tres rare

35~40년 이상

375 ml

50

Tres rare

35~40년 이상

700 ml

82

Heritage

50년 이상

700 ml

164

Noblesse

50년 이상

700 ml

185

Carafe Cristallin Tres Rare

35

700 ml

270

 

 

Our vineyards, covering 35 hectares (86.45 acres), are situated in the heart of the Grande

Champagne in the villages of Bouteville and Saint-Meme-les-Carrieres.

 
An eau-de-vie (the fine distilled wine) is produced that is well known for the delicacy of its taste

and the bouquet of its eau-de-vie.

 

Our method of working is traditional.


Harvesting is undertaken by hand so to respect the unique quality of our grapes.


We take care of the viniferous process in October, while distillation occurs during December and

January.

 

Aging in oak barrels from the forest of the Limousin is essential to ensure that the nobleness that is

gives to our Cognacs is maintained.


Our aging cellars particularly humid offer our products a smooth flavor and an exceptional

mellowness.

 

Produced 100% from the Grande Champagne area
Unblended

100% Harvested by hand
Stocked in humid aging cellars

 

 

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