Sempe 10

Price : Eur 42 (외국 전문점 가격)
Size : 700 ml
Alcohol : 40 %
Cru (area) : Bas-Armagnac, Tenareze
10년 ~ 14년 숙성 시킨 Bas-Armagnac (바자르마냑)과 Tenareze (떼나레즈) 지역의 오드비들을
블랜딩 하였습니다.
Blend of Armagnacs from 10 to 14-years old charaterised by an initial nose of stewed
fruit, and wood developing towards notes of dried fruit and spices.
Volume, structure and length in the mouth.
Sempe Armagnac
상뻬 아르마냑은 1934년에 설립 되었습니다.
상뻬 아르마냑은 Panjas (판자)에 현대식 증류소를, Aignan (아이낭)에 현대식 숙성 창고를
설립하고, Landes (랑데)에 최신 기술의 병입 공장을 설립하였습니다.
상뻬 아르마냑은 Bas-Armagnac 지역과 Tenareze 지역의 Saint Emilion, Ugni Blanc,
Colombard, Folle Blanche 등의 포도를 사용하여 발효 시킨 후, 연속 증류기로 1회 증류하여
Limousin oak 통속에서 숙성 시킵니다.
The Sempe Armagnac founded in 1934, one of the oldest Armagnac estates.
Sempe Armagnac has modern distillation and storage installations in Panjas and Aignan
and a the latest technology at our bottling plant in the Landes.
Sempe Armagnac is produced predominantly with grapes grown in the Bas-Armagnac and
Tenareze sub-regions.
Sempe is made from select regional varieties, predominantly Saint Emilion along with
Ugni Blanc, Colombard and Folle Blanche.
It undergoes a single distillation followed by aging in oak.
Sempe is both traditional, distilling its armagnac only once, and innovative, using
Limousin oak for its barrels rather than the local Monlezun.